Vanlig kvinna söker KK

vanlig kvinna söker kkHej, jag är en helt vanlig kvinna som vill ha en KK för sköna stunder tillsammans. Är ingen skönhet men är ingen fuling, men så säger väl alla. Själv tror jag att jag duger, men alla har vi olika tycke och smak. Smal och smärt är jag inte, så om du inte gillar en mullig kvinna med lite hull så är jag nog inget för dej. Men om du gillar att ha något att hålla i så ska du fortsätta läsa min busiga sexannons. För busig brukar jag inte vara, men nu måste jag vara det, faktiskt lite spännande. Och lite pirrigt också, jag är inte kvinnan som blottar mej på detta sättet, det är egentligen långt ifrån min verklighet. Men att göra något annat än det vanliga brukar pigga upp.

Jag är som sagt en vanlig kvinna, eller kanske är jag ovanlig nuförtiden. Gillar att vara naturlig, sminkar mej inte, håller inte på att justera mitt utseende. Hela jag är så som naturen skapade mej, med fel och brister. Det är män som är som jag, dvs. naturliga och accepterar sej själva som de är, det är er jag söker. Ja, inte er, utan en speciell, men vi får väl se om du är här. Vill bra vara KK och inget mer, vi ska vara vänner med förmåner. För mej funkar det inte enbart med sex, jag måste ha vänskapen där också, men inga krav. Män i alla åldrar, men kanske inte över 50-55 år kan kontakta mej. Vänta inte för länge, jag är så nyfiken och spänd på att dejta! Puss och kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Vanlig kvinna söker KK”

  1. fint skrivet av dig jag är intresserad, kul om du hörde av dig, om du väljer att inte göra det så var försiktig , många idioter o man skäms att vara man. mvh

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!