Söker kille för vanlig sex

kvinna söker vanlig sex

Vanlig sex tack! Nuförtiden är det så mycket konstiga saker som man ska göra i sängen. Det ska vara kön ska blandas i en jäkla röra, man ska smiskas och allt möjligt. Jag säger nej tack till allt sånt. Vart tog det vanliga sexet vägen? Det där sexet med långa förspel, missionären, bakifrån och bara knulla??? Lite trist att modet ska leta sej in i människors sexliv, det är inte okej. Visst är det okej att alla gör som dom vill, fine, men att sätta modet på det, nej tack! Finns här någon kille som tänker som jag? Det tror jag, för alla är väl inte ”moderna” och ska vara ”inne”?!

Nu tänker nog någon att jag är lite gammaldags när det kommer till sex. Är trots allt en mogen kvinna som är 40 plus, men som inte alls är tråkig i sängen. Om någon nu skulle tro det! Till utseendet är jag ganska anonym, ingen som direkt vänder sej efter mej på gatan. Har en smal kropp, små bröst och ganska alldaglig. Så om det är en snygging du söker så är jag nog inte den du vill träffa.

Män som brukar tilltala mej är just män, utan rakade bröst och maskara på ögonfransarna. Har sett många kille spöka ut sej så, dom är ju inte män längre, de är ju feminina och det tilltalar inte mej. Jag skulle säga att det är direkt avtändande med feminina ”män”. Åldern på dej, tja, jag är inte så knusslig med det, viktigare är att du är en riktig karl med allt vad det innebär. En trygg famn att krypa in i och en man som föredrar vanlig sex, det gillar jag. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Söker kille för vanlig sex”

  1. Tro mig vännen att det finns fler som du. Var inte orolig över det. Det riktigt äkta är just old school. Hör av dig så vi kan slå oss samman o bli ett.
    /tony

    Svara
  2. Här är en snäll och rar kille som nyligen blivit singel.
    Kunde vara kul att träffas och bara prata bort en liten stund för att se om det leder till någon mera träff

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!