Upptagen tjej

upptagen tjej söker sex med en annan killeHej alla trevliga killar, jag är en upptagen tjej som vill träffa en annan kille lite då och då. Anledningen till det är inte att jag gillar att vara otrogen, absolut inte. Men grejen är den att jag inte får vad jag behöver hemma helt enkelt. Jag har gett upp nu, jag har försökt allt, men han är inte intresserad av sex längre. Det funkar väl ändå, har min älskade dildo, men nu längtar jag efter en riktig kuk och därför söker jag sex i en sexannons. Det är inte flera killar utan endast en och samma och är du också upptagen är det ett plus. Vart vi då ska ses (om du också är upptagen) får vi lista ut, det ordnar sej alltid.

Även om jag i stort sett aldrig har sex med min karl, så vill jag att vi använder kondom, för bådas säkerhet. Ibland släpper han till, även om det är väldigt sällan, då kan man inte säga nej ju. Speciellt inte när man har en hög sexlust som jag har. I övrigt fungerar vår relation väldigt bra, det är bara sexet som saknas. Med det sagt, jag kommer inte att lämna honom, utan söker endast sex. Så, då var det klart!

Är du en kille som är seriös i detta och om du är i min ålder, dvs. runt trettio år, så hör av dej. Som du nog fattar så är det diskreta sexträffar som gäller, inget annat. Som en upptagen tjej är jag väldigt försiktig och försöker läsa av dej så gott det går innan vi ses irl. Är du seriös förstår du och respekterar det. Hoppas att du finns därute någonstans, du som kan ta mej tillbaka till sexens underbara värld.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!