Nudist tjej söker likasinnad nudist kille för seriöst förhållande

nudist tjej vill nakenbadaDet är så här, jag är en nudist tjej, vilket innebär att jag är naken så ofta jag bara kan. Hemma är jag alltid det när jag är ensam, men ibland också när vänner är på besök, beror lite på vem det är. Alla uppskattar inte nakenhet, utan ser det som lite konstigt. Men visst, det är lite udda och många tycker jag är väldigt konstig. Men det är sådan jag är, varken mer eller mindre. Livet har lärt mej att njuta av varje dag, man vet aldrig vad som händer imorgon.

Jag är väl lite udda?!

Just för att jag är lite udda och lever lite udda, så är det väldigt svårt för mej att hitta en livskamrat. En livskamrat som har samma syn på livet som jag. Därför tänkte jag kolla om det finns någon trevlig och likasinnad kille här, som vill träffas och se vad det kan ge. Det kanske inte blir kärlek, men om det blir vänskap är det hur trevligt som helst, men helst vill jag som sagt träffa en livskamrat. Men det är mycket som ska stämma då, men jag gör ett försök.

Är jag tokig som gillar att vara naken?

Som person är jag väldigt spontan och ärlig, om du inte vill ha ett ärligt svar, så ställ ingen fråga till mej. Så brukar jag säga till de jag träffar och de som känner mej vet att jag menar det! När det kommer till det sexuella så är jag verkligen frigjord och öppen för allt som kan tänkas locka mej. Livet är till för att levas, inte för att man ska vara hämmad, idag kommer inte tillbaka som du vet.

Nudist tjejen Lena

Män som läst så här långt i min sexannons, ja eller kontaktannons, har något intresse iallafall. Jag som är lite tokig och en nudist tjej, heter Lena (heter egentligen något annat), jag bor strax utanför huvudstaden. Har i övrigt ett vanligt liv med jobb, vänner, hobbies och sådär, alltså inga konstigheter. Jag kan uppföra mej, så var inte orolig för det! Men jag är kanske inte väldigt social och vill inte hålla på att umgås med vänner varje dag eller ens varje helg, men lite då och då är trevligt. Jag är 38 år och levt ensam i flera år nu och vill inte vara ensam längre.

Finns mannen i mitt liv här? Kram Lena.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Nudist tjej söker likasinnad nudist kille för seriöst förhållande”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!