Söker reskompis för en semester med mycket nakenhet

nakenhet kåt och sexig tjej sökerÄr du med, gillar du också nakenhet i massor? Är du också sugen på att sticka iväg utomlands en vecka men inte har någon att åka med? Jag vill så gärna sticka iväg en vecka, jag har tyvärr inte mer ledighet att ta ut så en vecka får räcka. Vart i världen vi åker spelar inte så stor roll bara det är sol och värme dit vi ska. Gärna några naken bad också, men inget krav, man kan hitta sin egen lilla strand också!

Men vem är då jag undrar du nog. Det kanske vore smart och berätta om mej själv så rätt personer svarar på min kontaktannons hihihi. Jag heter Maria och är en pigg och trevlig tjej på 29 år, singel, ser ganska vanlig ut. Att vara naken och allt som har med nakenhet är för mej helt naturligt och inget konstigt. Det är inte så att jag kastar kläderna så fort jag kan, men nästan hihi. Till vardags jobbar jag, träffar vänner, vistas ute i naturen så mycket som möjligt och njuter av livet i allmänhet.

Tjejer och killar kan svara

Den reskompis jag söker ska vara i min ålder så vi är någorlunda lika och har samma tankar och funderingar. Sen om det är en svensk tjej eller kille spelar inte så stor roll. Tanken är inte att bli ett par eller ens ha sex, men visst, om allt känns rätt så nekar jag inte sex och njutning. Men som sagt, det är inte målet med detta. Målet är att hitta en tjej eller kille som vill hänga med på en veckas semester, förutsättningslöst.

Jag tänkte så här. När man ska ut och resa tillsammans så är det bra om man känner varandra såpass väl att man funkar tillsammans. Vi kommer trots allt att vara med varandra 24/7 i en vecka och bo på en mindre yta. Så allt måste funka. Därför vill jag att vi träffas några gånger och känner av kemin mellan oss. Känns allt bra så planerar vi vart vi ska och sen bokar vi resan. Var och en betalar för sej, så klart.

Vart i Sverige du bor spelar inte mej så stor roll, jag bor nära en flygplats (Sturup & Kastrup) och kan enkelt ta mej från norr till söder. Helst ska du också göra det så vi kan ses relativt enkelt när vi ska lära känna varandra. Bäst är om du bor i Skåne, men rätt reskompis kanske finns i Norrland, men vi får se.

Oblyga och frisinnade killar och tjejer ikring 29 år som vill hänga med på en härlig semesterresa med mycket oblyg nakenhet kan höra av sej. Jag är ganska så flexibel när jag kan åka, men max en vecka kan jag vara borta. Kram från Maria!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Söker reskompis för en semester med mycket nakenhet”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!