Sexchatta och sen träffas IRL och kanske bli tillsammans?

sexig brunett vill sexchattaSå här är det, sexchatta är egentligen inget för mej, inget jag gjort eller egentligen lockar mej. Men nu är jag jäkligt trött på att vara singel och att vara utan sex och närhet. Det är också så här, sex är oerhört viktigt för mej, utan sex funkar jag inte och absolut inte i ett förhållande.

Därför satsar jag allt nu och försöker hitta mannen i mitt liv, kanske fel forum här, men jag ger det en chans. Varför skulle du inte kunna finnas här, ifall du gör det, då delar vi samma intresse, dvs. sex. Söker en man som också är trött på att vara singel och som också har ett stort behov av sex och närhet. Knulla runt och ha olika sexpartners är inte min grej och har aldrig varit. Jag är en ordentlig tjej men för den skull inte tråkig! Mina intresse är väl ganska vanliga. Det är att hänga med kompisarna, familjen, vara ute i naturen, träna, resa, läsa en bra bok och leva livet och ha skoj.

Så nu gör jag ett försök, börjar typ i fel ände, sexchattar, känns allt rätt så ses vi IRL. Det betyder alltså INTE att vi ska ha sex direkt, glöm det. Vi ska först lära känna varandra lite bättre innan jag hoppar i säng!!! Jag planerar inte så mycket, utan tar allt som det kommer, så även detta. Men som sagt, jag särar inte på benen direkt! Känns som jag måste vara övertydlig så jag slipper alla killar som bara är ute efter engångsligg. Jag glömde säga hur gammal jag är, 28, brunett, singel sen ett par år och vill träffa en schysst kille. Är du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexchatta och sen träffas IRL och kanske bli tillsammans?”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!