Seriös KK

seriös kk sökes

Jag vill ha en seriös KK, det verkar väldigt svårt att hitta en sådan kille. Nu är det många killar som är seriösa, inget snack om det. Men de jag har träffat irl har inte funkat, det har inte varit ömsesidig attraktion. För mej är det viktigt att vi trivs i varandras sällskap och kan ha kul tillsammans. Det är inte bara sex jag vill ha, jag vill ha en vän också. En vän att kunna prata med om allt, en vän som förstår. En kompis som vill hänga och hitta på kul saker med. Och sex förstås, sex i massor, för jag gillar verkligen sex mycket.

Nu vet jag att det är svårt att hitta rätt, men jag kan ju inte ge upp. Sådan är jag inte, jag vet att jag hittar killen till sist. Nånstans finns Du!!! Kanske här?! Det är värt att ge det en chans, ”rätt” KK kanske finns här, varför inte lixom?!

Får väl se hur bra sexannonser funkar här på knullkontakt, värt att pröva tycker jag. Det är så här, jag har nästan precis blivit singel, nåja, ett år sen eller så. Tycker om mitt liv nu och har inte orken att inleda något seriöst förhållande. Men det där med närhet, kramar och sex, det saknar jag så mycket. Så jag hoppas innerligt att jag ska hitta en seriös KK här! Tills dess ska jag roa mej så gott jag kan! Hur? Det beror helt och hållet på vem du är och hur du är som person! Vi får se hur det slutar, jag har inga stora förhoppningar utan tar det som det kommer! Kramen och pussen!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Seriös KK”

  1. Hej kära du. Jag kan bli din vän. Jag har inget emot att lyssna och vara den som har en trevlig dialog med dig. Själv älskar jag också sex gärna så ofta det bara går. Hör av dig, jag är kanske den som kan hjälpa dig med det du söker.
    Mvh
    Daniel

    Svara
  2. Hej Sammy heter jag 42 år gammal och singel man. Jag är sex galen och kåt jämt. Jag bor ensam men jag har mina avkommor hos mig varannan helg. Jag giller all sex Och experimenterar och fantiserar utan gräns. Jag skulle gärna träffa dig för otroligt skönhet, kramar, kysser på din fina kropp. Jag giller olika positioner och bland annat bakifrån, bita lätt på din rygg, på dina vader och axlar. Jag älskar och smeta med min kuk runt kring dina vackra kropp och spruta på platserna som du giller. Min pansar värma och alla dina sköna hållen. Hör av dig så att vi skulle ha sköna stunder puss. Sammy

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!