Kåt slyna söker man att utnyttja sexuellt när det behagar MIG!!

kåt slyna vill knullaJag är en kåt slyna, tjej på 25 år och nu är det dags för mig att förverkliga en del av mina sexfantasier. En sak jag drömt om länge är att JAG bestämmer och DU gör som jag säger! Är kåt för det mesta, har en sexdrive som är utöver det vanliga. Det säger nog dig en del om vad jag kräver av dig. Uthållig, hög sexdrive och du ska enkelt kunna komma när jag kallar på dig. Enkelt eller hur?! Åtminstone för dig som är som jag! Ni andra behöver inte lägga tid och energi på att skriva till mig! Givetvis är du en man som är uthållig och om du sprutar mycket så är det helt klart ett plus.

Denna kåta slyna har en del krav på dig, utöver de jag precis skrivit. Du ska vara vältränad, din ålder är mellan 25-30 år, veta hur du ska använda kuken, tungan och fingrarna. Om du har en stor grov kuk är det ett plus, dock inte något krav, en liten kuk är skön också. Dessutom uppskattar jag en man som tar för sig. Som lyder mig och om vi ska snacka också, så gillar jag humor och gärna snuskigt snack. Hör av dig, jag säger vart vi ses första gången och sen kör vi på om vi båda känner för det! Jag väntar, låt mej inte vänta för länge. Det är inte min starka sida det där med tålamod när jag vill ha OCH behöver något!!!!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kåt slyna söker man att utnyttja sexuellt när det behagar MIG!!”

  1. Hej, Jag träffar gärna dig och förverkliga dina sexfantasier. Jag är en man på lite över 40 år, personer brukar gissa att jag är 10 år yngre. Hör av till min mail, så skickar jag en bild.

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!