Vill du ta naken foto på mej? De ska vara för privat bruk!

ta naken foto på mejJag älskar att posera framför främmande personer, jag söker någon som kan ta naken foto på mej. Killar och tjejer kan svara, det ska inte vara något annat än fotografering. För att vara extra tydlig, det är endast någon som kan fotografera mej naken, inget annat! Var snäll och respektera det och om du är ute efter sex så låt bli att skriva till mej!!! Detta är alltså ingen sexannons i den bemärkelsen, jag söker ingen sexpartnereller knullkontakt!!! Nu har jag nog varit extremt tydlig!!

Jag tänker mej att vi börjar ta bilder när jag har kläderna på och efterhand trillar plagg efter plagg. Så att det blir typ som en serie naken foto från påklädd till helt naken. Bilderna ska inte vara råporr utan erotiskt och sensuellt snygga, så någon närbild på fittan och liknande blir det alltså inte. Tror jag inte iallafall, får se hur bekväm jag är med dej, det vet jag ju inte nu. Jag har en kamera som är ganska avancerad men väldigt lätt att använda, så du behöver inte vara proffs!

Vi ses på stan och tar en fika först, sen får vi se om jag känner mej bekväm i ditt sällskap. Om jag gör det så fortsätter vi till ett hotellrum där vi ska ta bilderna. Detta för att det ska bli neutrala bilder, så inte bakgrunder och sådant känns igen. Ansiktet kommer inte att vara med på nakenbilderna, de kommer jag att klippa bort eller maskera! Jag betalar givetvis för hotellrummet! Seriösa tjejer och killar, hör av er, jag vill gärna ha det gjort så snart som möjligt! Det blir en lördag eller söndag som vi träffas!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Vill du ta naken foto på mej? De ska vara för privat bruk!”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!