Vältränad tjej

sexig vältränad tjejVältränad tjej söker vältränad kille för vänskap och kanske mer. Att vara vältränad är superviktigt för mej, en snygg kropp är sexigt. Och att äta rätt och nyttigt, jag är väl en träningsfreak och näringsfreak. Det är lite svårt att hitta likasinnade killar som vill hänga, är några på gymmet men det klickar inte med någon utav dom. Så jag testar och skriva en kontaktannons och kanske kan jag hitta rätt kille här?

Nu är det inte givet att det blir mer än vänskap, så räkna inte med mer än så. Men man vet aldrig, om det blir något mer än vänskap är det såklart en bonus. Kanske klickar det känslomässigt och sexuellt, eller kanske bara sexuellt?! Den som lever får se, jag chansar och kanske finner vi varandra.

Som person är jag oftast pigg, glad och full av energi! En klippa när det gäller att laga nyttig och hälsosam mat är jag också. Är skitsvårt att beskriva sej själv men jag tycker nog att jag är rätt så okej. Givetvis har jag inte bara positiva sidor, jag är ganska envis också, ibland är det positivt och ibland negativt. Nåja, nog om detta, vi får träffas och lära känna varandra.

Eftersom jag är en vältränad tjej och är snygg och sexig så får jag faktiskt tycka det. Inget fel att ha ett bra självförtroende, eller hur! När det kommer till sex så vill jag faktiskt inte ventilera det för vem som helst. Jag ser det som högst privat och hör privatlivet till. Sen kan det vara kul att snacka snusk, men inte öppet så här. Ses vi?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Vältränad tjej”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!