Tuff brud i lyxförpackning

tuff brud i lyxförpackning söker mänTjenare, här är jag, en tuff brud i lyxförpackning, snygg och sexig som få. Nu söker jag en dito kille som vill dejta, du ska vara snygg, sexig och singel. Du ska vara mån om ditt utseende, bära snygga kläder och leva ett bra och exklusivt liv. Det jag söker är en stadig relation med en man som har det jag kräver. Nu lever jag ett bra och exklusivt liv, så det är inte dina pengar jag är ute efter, jag har egna. Är nog bra att påpeka det, så ni inte tror jag är någon som är ute efter att bli försörjd. Sådan är inte jag, det skulle vara under min värdighet. Nog om det!

Som du ser är jag perfekt i kroppen, enligt mej själv och du tycker nog också det. De flesta män brukar uppskatta mitt utseende av att döma när jag är ute bland folk. Inte sällan visslar män efter mej, det är en fin komplimang, blickarna lika så, de säger mer än tusen ord. Dock tror många att jag är en knulldocka och vill bara utnyttja mej för sex. Det är jag trött på nu och vill träffa en likasinnad man som tar mej för den jag är och inte något annat. Har levt som singel i många år nu, just på grund av det, jag är trött på det nu och vill ha något stadigt. Ensam är jag faktiskt och jag saknar närhet och kärlek, jag är väldigt utsvulten!

Män som har det jag kräver och vill dejta en tuff brud i lyxförpackning, ska höra av sej. Skriv och berätta lite om dej själv och gör det med respekt. Gillar jag det du skriver så hör jag av mej och glöm inte att skicka med en bild på dej själv, det är viktigt. Kram <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!