Tjej söker sambo

trevlig tjej söker samboHej, jag är en tjej som är singel, jag söker sambo, för jag är trött på att bo ensam. Tror inte på att hitta den stora kärleken här men att bo ihop är ju inte fel. Om det blir mer än vänskap, så är ingen gladare än jag. Det är dyrt att leva idag och kan man dela kostnaderna med någon så är det perfekt. Blir ju typ halva kostnaden eftersom vi kommer att dela alla räkningar och sånt. Det är inte det viktigaste, visst klarar jag mej ekonomiskt när jag bor ensam. Jag har fast jobb och hyffsad ekonomi, men det kan bli bättre om man är två. Funkar med en tjej också, men helst en kille. Då kan vi ha lite bus samtidigt, typ som knullkompisar. Nåväl, detta är en chansning, men vem vet, kanske kan det mynna ut i nåt bra!

Som person är jag ganska sprallig, men samtidigt sansad. Jag är ingen flamsig tjej, tvärtom, jag är rätt så skärpt, har bra utbildning osv. Dej jag vill träffa är en ordningssam kille, du har jobb och ordnad ekonomi. Inga droger, helst inte rökare och inga andra problem. Utan en helt vanlig skötsam kille. Jag gillar att festa ibland och gå ut på krogen, men jag föredrar att vara hemma och kanske dela en flaska vin. Att vara ute i naturen är mysigt, jag tar ofta långa promenader, det är avkopplande.

Laga mat är något jag gillar så om du blir min sambo kommer jag att laga god mat till oss. Att jag söker sambo här kanske beror på att jag gillar sex, men det tar vi sen. Även om det är en sexannons så är det först och främst en sambo att dela boende jag söker. Sen får vi se vad som händer.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Tjej söker sambo”

  1. hej, jag har hållit på med idrott i hela mitt liv, jag är 35 år, jag skulle vilja flytta med dig eftersom jag flyttade till Sverige för 6 månader sedan

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!