Söker sexförhållande

kåt tjej söker sexförhållandeSöt tjej söker sexförhållande med en härlig kille. Och vad är då ett sexförhållande, jo, enligt mej ett förhållande utan krav men med sex. Typ som knullkompisar fast lite mindre som kompisar. När vi ses så snackar vi lite och umgås men sex är det primära, förstår du hur jag tänker? Jag har ingen lust att träffas för att umgås, fixa käk och sånt som man gör när man är kk´s. Utan mer inriktat på sexet och njutningen, tror du fattat nu haha, så jag ska inte bli långrandig med det.

Vi börjar med att ta en fika, checka av kemin mellan oss och sen tar vi det därifrån. Om allt känns bra så börjar vi med att ses några gånger på hotell eller liknande. För mej känns det tryggt och sen är vi båda på neutral plats, det tror jag är en bra början. Men det är ohållbart att jämt ses på hotell så när vi lärt känna varandra så ses vi hemma hos varandra. Sköna sexträffar med maximal njutning vill jag ha och jag vill experimentera med lite nya saker. Exakt vad låter jag oss diskutera lite mer privat, jag har lite som jag är nyfiken på.

Du är en kille som är mellan 25-40 år, singel, nyfiken, busig, har humor och tar inte så allvarligt på livet. Utan du, precis som jag flyter med och njuter fullt ut av varje sekund. Om jag lyckas finna dej som vill ha ett sexförhållande här i en sexannons är det helt underbart, vem vet, när man minst anar det. Inga krav, inga måsten, inget som får mej att känna att min frihet är tagen från mej. Det är sådan jag är, utöver att jag är en kåt tjej som vill ha mycket sex. Är du mannen för mej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!