Skön sex, långa förspel, levande ljus och inga krav!!!

skön sex och långa förspelSkön sex får jag när jag slipper ha en massa krav på mej. Så det jag söker är en likasinnad kille som vill ha lite myspys utan att vi ska bli ett par. Jag älskar att vara singel, jag kan göra vad jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon och jag ska förbli singel. Men jag vill å andra sidan inte knulla runt och ha massa olika sexpartners.

Så därför söker jag på detta sätt en kk att träffa ganska regelbundet, typ 1-2 gånger i veckan. Vi kan ha allt det där som kärlekspar har, utan att blanda in känslor. Passionerad sex kan man faktiskt ha utan att vara kär eller förälskad och jag tror du som tycker jag finns här.

För att slippa de killar som bara söker engångsligg så kan jag säga så här, jag särar inte på benen första och andra gången vi ses. Sen måste känslan för varandra vara där, om inte, då är det meningslöst. Skön sex för mej innebär att man har lärt känna varandra lite, då blir det allra bäst. Jag är 28 bast och du är däromkring, gärna utrustad lite över medel men inget krav. Du är renlig och har inga problem och du är givetvis singel. Hör av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Lämna en kommentar