Skön sex, långa förspel, levande ljus och inga krav!!!

skön sex och långa förspelSkön sex får jag när jag slipper ha en massa krav på mej. Så det jag söker är en likasinnad kille som vill ha lite myspys utan att vi ska bli ett par. Jag älskar att vara singel, jag kan göra vad jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon och jag ska förbli singel. Men jag vill å andra sidan inte knulla runt och ha massa olika sexpartners. Vem är jag då? Jo, jag är en kåt tjej som verkligen är kåt men som inte pallar med one night stand och engångsligg. Det ger mej inget längre och jag har inte haft ons på väldigt länge, så är det faktiskt, för man tröttnar till sist.

Så därför söker jag på detta sätt en kk att träffa ganska regelbundet, typ 1-2 gånger i veckan. Vi kan ha allt det där som kärlekspar har, utan att blanda in känslor. Passionerad sex kan man faktiskt ha utan att vara kär eller förälskad och jag tror du som tycker jag finns här.

För att slippa de killar som bara söker engångsligg så kan jag säga så här, jag särar inte på benen första och andra gången vi ses. Sen måste känslan för varandra vara där, om inte, då är det meningslöst. Alltså personkemin och attraktionen, det är A och O för bra sex! Skön sex för mej innebär att man har lärt känna varandra lite, då blir det allra bäst sex, utan tvekan. Jag är 28 bast och du är däromkring, gärna utrustad lite över medel men inget krav. Du är renlig och har inga problem och du är givetvis singel. Hör av dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Skön sex, långa förspel, levande ljus och inga krav!!!”

  1. Hej där! Låter som att vi skulle kunna vara något för varandra. Söker någon att vara ”exklusiv” med utan att det ska bli ett förhållande. Siktar nämligen på att flytta inom några år men vill gärna ha sällskap fram tills dess.

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!