Singelkvinna söker partner

singelkvinna söker partner

Hejsan, jag är en singelkvinna som nyligen separerat från ett flerårigt förhållande. Nu söker jag en partner för sex och vänskap, men inte mer än så. Jag har som sagt precis separerat och trivs annars bra, men det är lite ensamt vissa kvällar och ibland på helgen. Så en man som vill träffas lite då och då, helt utan krav och förväntningar. Att ta dagen som den kommer är något som jag gillar, utan allt för mycket planering. Du ska vara likadan som jag i det tankesättet.

Ett enda krav har jag på dej om vi ska träffas och vara KKs. Det är att du inte har några andra kvinnor. Jag kan naturligtvis inte förbjuda dej men om du känner att jag inte räcker till, då får du säga det till mej. Är inte alls svartsjuk, så det handlar inte om det, men med tanke på att slippa använda kondom är värt mycket. Det behöver vi inte om vi inte knullar andra! Men du är såklart fri och gör vad du vill, bara du är ärlig och berättar för mej!

Män i alla åldrar kan höra av sej, helst ser jag att du är över 30, mogen och redo för ett KK förhållande. Jag vet att många killar bara är ute efter engångsligg. Så därför kan jag redan nu säga att jag inte lägger mej på rygg första gången vi ses. Bara så ni lättfotade killar vet det redan nu, så kan ni lägga er energi på de tjejer som söker engångsligg. Sen jag blev singelkvinna har jag inte haft någon man under mitt täcke, så jag är ganska otålig. Därför hoppas jag på snabba svar. Kram från mej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Singelkvinna söker partner”

  1. Hej kära du. Jag är intresserad av att göra en ansöka på jobbet. Är singel sen ett par månader tillbaka. Har själv haft ett långt förhållanden på åtta år. Sen vi separerade har jag inte haft en annan kvinna i min säng. Nu känner jag att det är dags att ta tag i den biten och börja leva och njuta av livet igen. Är inte intresserad av ett förhållande då jsg har lite och ta igen. Jag är 42år gammal. 183 lång väger ca:70kg och är normal byggd. Ser bra ut. Mörktbrunt hår och mörkbruna ögon är kortklippt. Är social och positiv. Kan föra mig väl.
    Mvh
    Dino

    Svara

Lämna en kommentar