Sexig milf

kåt sexig milf söker yngre killeTjingeling, jag är en sexig milf som är kåt som få och söker en diskret sexträff med en kille från 18 år och upp till 35. Själv är jag 46 år, ser bra ut för min ålder och jag lever ensam. Jag vill inte ha en stadig relation utan söker enbart sex och ev. vänskap. Min frihet är viktig och jag är klar med fasta relationer för flera år framåt. Det där med krav och sådant är inget jag pallar så tänk på det, ställ inga krav på mig. Gör du det lär jag dra som en avlöning, så enkelt är det.

Vi ska träffas för sex och kanske dela en flaska vin nångång ibland. Varken mer eller mindre, förstår du?! Lite dominant är jag nog, så det måste du uppskatta! Lite hårdare tag kryddar sexlivet lite extra, förut gillade jag inte det, men nu gör jag det :-). Jag ser bra ut och har en mogen fitta som är fin, ibland är jag rakad, ibland inte, vad föredrar du?

Jag förstår att du också kanske vill hålla våra liv privata, vilket är något som jag också uppskattar. Det är du och jag som ska ha sexträffar, så ingen annan har med det att göra. Vi kan respektera varandras integritet och bara träffas när vi båda vill ha sex. Det funkar bra för mej med några gånger i veckan men minst en gång per vecka. För att allt ska funka så måste vi ha kemin och den känner vi av direkt när vi ses face to face. Därför vill jag inte sitta och snacka på nätet i all evighet utan jag vill träffas irl ganska direkt. Så varför spendera tid i onödan när vi kan börja njuta nästan direkt!!! Puss från mej, en sexig milf till dej unga kåta kille.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Sexig milf”

  1. Hej, jag är intresserad. Fyller 19 år i år och älskar äldre kvinnor. Är själv ganska oerfaren och söker en äldre kvinna som kan lära upp mig;) Har du ett nummer så kan vi stämma träff där?

    Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!