Sexig kåt kvinna söker unga killar för sex

mogen sexig kåt kvinnaNu är det dags, här är jag, sexig kåt kvinna och jag är på jakt efter unga killar. Jag har lämnat mitt gamla liv med man, hus och volvo, nu är det dags att leva livet. Det fanns flera anledningar att jag lämnade mitt gamla liv, en av de anledningarna var ett äktenskap utan sex. I många år har jag sneglat på unga män och fantiserat om att ha sex med en ung men myndig kille. Nu är det dags och jag vill inte vänta för länge på dej, min nya unga sexpartner.

Trots att jag passerat femtio (är 53) så är jag snygg och fräsch sexig kåt kvinna. Få tror jag är så gammal som jag faktiskt är och det är ju trevligt, jag känner mej yngre också. Mina krav är att du är mellan 18-35 år, varken yngre eller äldre. Resten är detaljer som inte spelar någon roll för mej. Det jag tänkt mej, är att du kommer hem till mej, jag nyttjar din unga pigga kropp och sen åker du hem igen. Om vi båda vill ses igen, då gör vi det, annars inte, det är helt okej för mej vilket som. Men helst vill jag ha återkommande sköna sexträffar!

Nu förstår jag att du kommer att vara både nervös och tafatt, men tänk inte på det. Jag lovar att jag är framåt och tar första steget, du behöver inte tänka på det. Är du oskuld är det helt okej, för jag lär gärna upp dej! Tänk vad din kommande flickvän blir glad när du verkligen vet hur en kvinna ska behandlas för maximal njutning.

Unga män mellan 18-35 hör av er, jag vill träffas snarast möjligt! Kyss och smek på valfritt ställe ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Sexig kåt kvinna söker unga killar för sex”

 1. Hej.
  Såg din annons och hoppades på att jag kanske kunde vara intressant.
  Är 18 år, bor och pluggar i Stockholm.
  Jag är 194 cm lång och har väldigt lite erfarenhet. Hoppas kanske att du skulle kunna lära mig något:)
  Jag har en liten kink för äldre kvinnor och jag hoppas att jag kanske kan vara intressant för dig.
  Hör gärna av dig i såna fall och vem vet. det kanske händer något 😉

  Svara
 2. Hej, bor i Sala och är villig att komma hem till dej så du får njuta av mig kropp för jag kommer att njuta av din. Tillåt mig att beskriva vad jag vill göra med dig och din underbara kropp.

  Jag kommer upp bakom dig och kramar dig, jag kysser dig på halsen medan mina händer sakta och ömt glider under din kläder. Jag suger på din öronsnibb och viskar att jag vill ha dig, jag kupar dina mjuka bröst med mina händer o masserar dina bröstvårtor melan tummen och tekfingret. Ena handen bilder ner mllen dina men och undre trosor och finner din lustgård med smidiga fingrar trevar jag mig fram för att sedan glida in. Jag glider snabbare in o ut och kysser din hals o smeker ditt bröst. Jag kastar ner mig i sängen och tar av mig mina byxor sedan tar jag av dig trasorna och tränger mig in mellan dina särade lår, djup in I dig stöter jag min kuk. Du stönar och smeker dina bröst medan jag glider in i dig, din fitta, så varm och blöt, det känns så skönt när sen sluter sig sig om min kuk, som att dom var enade för varandra. Synen av dina nakna bröst som gupar i takt med mig eggar mig. Vi rullar runt och du hamnar ovanför mig vi sliter av oss våra sista kläder och du börjar rida mig som en vacker gudinna, dina fria bröst rör sig och väker bästen i mig. När du glider ner på min kuk stöter jag med höft, jag vill koma djupt in i din fitta. Du lutar dig över mig o tar emot dig ned dina armar på mitt bröst. Jag fortsätter att stöta in i din köna trånga fitta, du tar djupa andetag och stönar hårt meddans du blundar. Jag stöter fortare och fortare o du löser sig på mig, jag känner dina bröst presas mot mig. Medans jag knullar dig och du stönar känner jag att du kommer hårt, jag känner hur hur din fitta krampar när du kommer. Sedan kommer jag med, jag fyller din fitta ned min säd så det riner ut.

  Kontakta mig.

  Svara
 3. Din beskrivning låter underbar, hade gärna haft en natt med dig! Enda problemet är att jag är 29 och inte 25. Har haft långt förhållande och inte testat mycket inom sex. Så vill du göra ett undantag så hade jag älskat att bli upplärd, testa nytt och få en chans att tillfredsställa dig. Jag finns i Helsingborg om du är intresserad. Ser fram emot en spännande träff tillsammans. Puss

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!