Riktig kvinna finnes – Riktig man sökes för en seriös relation

riktig kvinna söker knullkontaktNu är jag trött på fjoller, här är en riktig kvinna, en kvinna som inte håller på med feminist skiten som alla snackar om nuförtiden. Är så förbannat trött på det. Jag älskar faktiskt att vara kvinna, jag älskar att ta hand om min man (om jag haft nån). I en relation gör jag det jag är bra på och min man gör det han är bra på. Jag tycker också om män som är gentlemen, som drar ut stolen, håller upp dörren, betalar notan. Det är sådant som män ska göra, tycker jag.

Vi kvinnor ska vara söta och vackra och behaga våra män. Javisst, jag menar det och jag är stolt över det. Jag gör mej fin, jag får bästa behandlingen av min man, jag får så mycket tillbaka. Sen är det också så, kvinnor är av naturen bra på vissa saker, män på andra saker. Nog om det, nu vet du vart jag står på den punkten.

Jag söker en stadig relation

Det jag söker är en relation med en man, en stadig relation som ska vara livet ut. Nåja, önska kan man ju göra, men något åt det hållet söker jag iallafall. Jag vill bli himlastormande kär, jag vill sväva på moln och vara lycklig. Sen hur det slutar återstår att se, svårt att se in i framtiden. Jag brukar ta allt som det kommer, allt ordnar sej, nemas problemas! Redan nu kan jag säga att det är inte tal om att bilda familj.

Vem jag är då, jo, en riktig kvinna, det har du nog förstått vid det är laget. Jag har hunnit fylla 30 och varit singel i fem år nu och det börjar faktiskt bli både tråkigt och ensamt. Lisa heter jag och jag är en snäll person, omtänksam, gillar att vara ute i naturen, är social, spontan, lite galen ibland. Jobbar, har vänner och allt det där, allt är perfekt egentligen, det enda som saknas är kärleken. Jag finns i mellansverige, men är flyttbar ifall den stora kärleken dyker upp. Men vi får se, jag har inte så jättestora förhoppningar att hitta kärleken här via en sexannons, men man vet aldrig. Hittar jag dej här så delar vi ett av mina största intressen ;-). Puss och kram från Lisa.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Riktig kvinna finnes – Riktig man sökes för en seriös relation”

 1. Hej! Du låter precis som en dam i min smak!

  Jag skulle vilja träffa en kvinna som verkligen skulle gilla att bli behandlad som en kvinna, precis som du skriver. Tror det är ganska sällsynt bland damer också numera. Någon som skulle gilla att jag öppnade dörrar för henne, lät henne gå före, drog ut stolen, betalade notan, etc. Lät mig vara en riktig gentleman. Du skulle gärna få reta mig lite och ställa dig vid dörrar och vänta på att jag ska öppna dem åt dig och så, det skulle jag tycka var kul

  Hör av dig om du vill lära känna en riktig gentleman!

  Mvh Joakim

  Svara
 2. Hej kära du. Hör av dig om du vill och har lust. Jag är singel och vill definitivt träffa en redig kvinna av din kaliber. Jag anser mig vara en gentleman och allt vad det innebär. Jag står med båda fötterna på jorden och vet vad jag vill ha i livet. Har ett fast jobb. Jobbar som kock, och är en jävel på att laga god mat. Jag är 183 lång väger ca 70kg och ser bra ut. Mörktbrunt hår och mörkbruna ögon. Hade varit trevligt och få växla ett par ord med dig och se var det leder
  Mvh
  Daniel

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!