Nybliven singel

nybliven singeltjej söker killeNybliven singel tjej här, snygg sexig och singel tjej hehe. Jag vill prova på att dejta online, det har jag aldrig gjort, för jag har varit i förhållande ganska länge. Men nu är jag singel, jag har läkt och redo att gå vidare och nu ska jag testa det som mina tjejkompisar gör hela tiden. De säger det är coolt att dejta online och att de träffat många schyssta killar. Så varför inte ge det en chans, vem vet vad framtiden har i sitt sköte. Nu är jag inte en tjej som vill knulla runt, men jag vill dejta runt. Så när vi ses handlar det inte om sex, iallafall inte till en början. Vill nog ta det ganska lugnt, inte stressa på och sära på benen i första taget. Så känner jag nu men jag kanske ändrar mej, det återstår att se.

Mitt utseende är helt ok, en del säger att jag är snygg. Killar brukar gilla mina bröst, stora och faktiskt inte hängiga även om jag är över 35. När jag tittar på killar så gillar jag de som ser bra ut, snygga och prydliga. Är du en gentleman och gillar att visa din uppskattning till din kvinna, då är jag såld. Nåja, kanske inte helt men det är en bra början om man säger så. Du är nog i min ålder tror jag, men just din ålder spelar inte så stor roll. Jag är inte så petig med det, viktigare är att vi trivs tillsammans.

Om du finns här det återstår att se, men varför inte prova en sexannons!? Jag har allt att vinna och inget att förlora. Det är spännande och lite pirrigt, så jag hoppas att jag får svar från dej som är seriös i detta. Pussar och kramar från mej, nybliven singel!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Nybliven singel”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!