Mogen kvinna är kåt på kuk, en ung kuk, tack!

mogen kvinna kåt på kukJag är som sagt kåt på kuk och det jag vill ha är en ung kuk, du ska vara 18-23 år. Varken yngre eller äldre!!! Min ålder är 52 och jag är nyligen skild och det är dags att förverkliga min sexfantasi som jag haft i många år. De senaste 15 åren jag haft sex med min fd. man har jag fantiserat om en ung man i sängen.

En ung hård villig kuk som knullar min mogna fitta, bara tanken på det gör så att fittan blir blöt och hungrig. Jag har fått för mej att ni yngre män kan hålla ståndet länge. När ni väl sprutat ut er varma sperma så är återhämtningen kort. Det är precis det jag vill ha och det är också det jag SKA ha nu. Sen är min fitta är trång trots jag är över 50 så var inte orolig för det. Jag är duktig på att knipa *blink*. Tror jag kan få dej att komma enbart genom att knipa, så pass tränad är min fitta. Låt mej få bevisa det.

Nu vill jag inte vänta längre, jag är kåt på kuk och jag vill träffas ganska snart. Vi ses hemma hos mej. Nu sitter jag bara och väntar på att du ska höra av dej så vi kan sätta igång!!! Mvh Linda!

Lämna ett svar