Kåt tjej söker KK

kåt tjej söker kkJag är en kåt tjej och jag söker KK, den KK jag haft sista åren har flyttat nämligen. Så därför söker jag en ny knullkompis, för det är det perfekta för mej. Bra sex med en och samma person, inga krav, det är perfekt! Jag är 23 och du är 23-30 år, tror inte du är äldre eller yngre än så. Men visst, vet du med dej att du är äldre än trettio och riktigt fräsch, så kan jag fundera på det. Nu är det bara sex jag söker och vänskap, för mej är det viktigt att vi kan vara polare också. Sen sätter endast fantasin gränser och min fantasi är verkligen stor hihi.

Utseendemässigt ser jag väl ganska ok ut, som tjejer gör mest numera. Sticker väl inte ut mer än någon annan, sen är det upp till betraktaren och säga vad hon/han tycker. Själv är jag rätt så nöjd och har inget att klaga på. Lever ett bra liv med jobb, vänner och så, inga konstigheter där. Röker inte och har inga andra problem heller, detsamma gäller dej. Kan tänka mej ta ett glas vin och lösa världsproblemen, det är mysigt och kanske en drink ibland. Att gå ut på krogen är inte nåt jag gör så mycket längre, det ger mej inte så mycket.

Är du en trevlig kille som vill träffas, hör av dej, jag söker KK för sköna stunder och bra vänskap. Varken mer eller mindre, singellivet gillar jag men det blir lite ensamt ibland. Dessutom saknar jag sex med en KK, för det är helt perfekt. Frågan är om du läser denna sexannonsen? Jag hoppas det, är svårt att hitta rätt kille här i stan nämligen.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Kåt tjej söker KK”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!