Finnes: Trång mus söker välutrustad man för sexträffar!

hon har en trång musJag har trång mus och du är välutrustad. Är du det så har du chansen om du svarar med foto som bevisar vad du vill tillfredsställa mej med. Du måste även visa dej i videosamtal, kanske inte kuken, men gärna om du vill, du får se oss också förstås. Detta är ett krav innan vi träffar dej irl. Vi har skrivit en sexannons tidigare och krävt en stor kuk, fått bilder på stora kukar. Men i verkligheten var det något helt annat, en medelstor eller liten kuk. Så vi måste tyvärr kräva att du visar kuken i videosamtal innan vi ses.

Du ska älska mjuksex med kvinnan i centrum och du får inte vara bi. Du får ”äga” en kvinna som har oerhörda resurser i sexväg. Vi som söker är ett öppensinnat par som bor i Skåne och vi kräver 100% diskretion. Till en början är det enbart kvinnan som du träffar. Om allt faller väl ut så börjar vi träffas och min man börjar med att titta på, vad som sen händer får komma naturligt. Blir det en trekant, det hade varit riktigt najs, men som sagt, vi får se. Vår ålder, hon 25 och han 26 och din ålder är 25-30 år!

Du är en fräsch man som både vill och vågar knulla mej och som är redo för en trekant om vi alla tre vill det. Är du bi? Det är min partner så om du är det också är det ett plus men inget måste. Är du inte bi så respekterar vi det och kör vanlig sex med mej i centrum. Kan du ge mej det jag behöver?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Finnes: Trång mus söker välutrustad man för sexträffar!”

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!