Diskreta träffar med gift man, vi ses hemma hos mej!

ung kåt tjej vill ha diskreta träffarÄr du gift och vill ha diskreta träffar med mej, en ung sexig och kåt tjej, så ska du läsa vidare. Mina krav på dej: Du ska vara gift, du är mellan 45-60 år, du får inte ha fet mage. Du har en stor kuk, du är också helrakad.

Och du ska komma till mej när jag behöver dej och du ska varsamt förföra mej. Det du får kommer du att gilla, jag är ung men över 18, sexig och jämt kåt. Men jag har inte så mycket erfarenhet, så du får gärna lära mej lite nya grejor. Jag bor ensam i en liten etta och jag har bara en 120 säng så vi måste ligga nära, det gillar du väl?!

Du får inte vara hårdhänt, det tycker jag inte om. Men du får gärna vara bestämd och berätta vad jag ska göra, det kanske är najs. Hör av dej så att vi kan träffas ganska snart, för jag är sugen. Bild på ditt ansikte är ett krav innan vi ses, kanske kan vi videochatta också??

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Diskreta träffar med gift man, vi ses hemma hos mej!”

 1. Hej.
  Så perfekt. Allt det du beskriver stämmer väl in på dig. Detta skulle nog kunna vara en riktigt spännande ridning att se framemot.
  Jag erkänner,den pulserar redan,dvs medan jag skriver detta svar till dig.
  Jag lovar att du får bild på mig o vi kan chatta dessförinnan dvs innan vi tar nästa steg.Du kan få mkt sperma du önskar.Det löser vi,så länge vi tar det på allvar o respektfull.Vi kommer säkert trivas ihop,det känner jag redan på mig.Gör inte du det;) ?

  tony

  Svara

Lämna en kommentar