Diskreta träffar med gift man, vi ses hemma hos mej!

ung kåt tjej vill ha diskreta träffarÄr du en gift kåt man och vill ha diskreta träffar med mej, en ung sexig och kåt tjej, så ska du läsa vidare. Mina krav på dej: Du ska vara gift, du är mellan 45-60 år, du får inte ha fet mage, gubbmage är så slemmigt, sorry men så tycker jag. Du har en stor kuk, du är också helrakad. Din fru får inte veta om oss för jag pallar inte att en ilsken kärring kommer och ringer på min dörr.

Och du ska komma till mej när jag behöver dej och du ska varsamt förföra mej. Det du får kommer du att gilla, jag är ung men över 18, sexig och jämt kåt. Men jag har inte så mycket erfarenhet, så du får gärna lära mej lite nya grejor och bli min sexlärare. Om du blir det då måste vi träffa ganska ofta, jag är så kåt och behöver mycket sex. Jag tror du som är en äldre man kan ge mej det jag behöver, jag är ganska säker på det. Jag bor ensam i en liten etta och jag har bara en 120 säng så vi måste ligga nära, det gillar du väl?!

Du får inte vara hårdhänt, det tycker jag inte om. Men du får gärna vara bestämd och berätta vad jag ska göra, det kanske är najs. Sen tycker jag om när dina manliga händer smeker min nakna unga kropp. Och din gubbkuk ska glida skönt in i min trånga fitta och du ska knulla mej till höjder jag inte trodde fanns. Hör av dej så att vi kan träffas ganska snart, för jag är sugen, jag är KÅT. Bild på ditt ansikte är ett krav innan vi ses, kanske kan vi videochatta också?? Sugen på diskreta träffar med mej, en ung kåt tjej?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Diskreta träffar med gift man, vi ses hemma hos mej!”

 1. Hej.
  Så perfekt. Allt det du beskriver stämmer väl in på dig. Detta skulle nog kunna vara en riktigt spännande ridning att se framemot.
  Jag erkänner,den pulserar redan,dvs medan jag skriver detta svar till dig.
  Jag lovar att du får bild på mig o vi kan chatta dessförinnan dvs innan vi tar nästa steg.Du kan få mkt sperma du önskar.Det löser vi,så länge vi tar det på allvar o respektfull.Vi kommer säkert trivas ihop,det känner jag redan på mig.Gör inte du det;) ?

  tony

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!