Blyg och kåt och ensam vill träffa en snäll kille – ej engångsligg!!

jag är blyg och kåt vill knulla nuJo, men så är det, jag är blyg och kåt, men vågar inte ta kontakt med killar. Det är ett dilemma, men nu har jag tagit mod och skriver en sexannons och hoppa på tur. Jag är inte ute efter engångsligg för det är inget för mej, känns lixom billigt på nåt vis. För mej är det dessutom jobbigt att träffa nya människor eftersom jag är så blyg. Är förstås inte blyg hela tiden, men i början och sen när vi lärt känna varandra så är jag inte blyg.

Killen jag vill träffa är i min ålder, alltså runt 25 och du ska vara lugn och snäll, ingen partykille eller så. Jag kommer att vara mega-nervös första gången vi ses, bara så att du vet det. Blyg och kåt, det är jag, men jag lovar dej att när vi lärt känna varandra är jag allt annat än blyg i sängkammaren!! Har lite udda sexfantasier som jag hoppas att jag kan få förverkliga tillsammans med dej! Men mer om det när vi får kontakt, vänta inte, svara nu så att vi kan ses snart. Kram!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. ”Erik”

  Hej. Jag är en lugn och go kille som fyller 24 i år. Det låter mysigt att få chansen att lära känna dig. Det kanske kan bli något. Hör av dig om du är intresserad.

 2. Sebastian

  Hej mitt namn Sebastian, jag är 21 år och är också väldigt blyg och tillbakadragen till en början. Har inte direkt jättemycket sexuell erfarenhet, men vill gärna utforska med någon likasinnad och du känns så perfekt för det. Jag hoppas du hör av dig!

 3. Rafael

  Är du kåt?
  Jag är den du letar efter.
  Rafael

Lämna ett svar