Sugardejting

Dejting sajtNischGratis registreringDejtingAPPBesök dejtingsajt
Sugardaddy/Sugarbaby

Söker du sugardejting? Då ska du läsa vår recension om #1 dejtingsajt, nämligen Rich Meet Beautiful. Här här vuxna män och kvinnor som är över 18 år gamla välkomna. Här är det en relation som är ömsesidig och frivillig för båda parter som gäller. Hos Rich Meet Beautiful kan ni hitta varandra och ha ömsesidiga fördelar av varandra. Det hela är byggt på tillit och respekt, vilket gäller alltid! Man ska aldrig göra något man inte vill, det är noga att påpeka och känns något obekvämt, säg ifrån!

Sugardejting vad är det?

Sugardejting är där sugar daddies och sugar babies möts. Denna typ av dejting ska inte förväxlas med prostitution, vilket det inte är, Vi på knullkontakten.eu tar bestämt avstånd från prostitution. Men många anser det nog, dock tycker vi att alla som är vuxna och myndiga, dvs. 18 år eller äldre. De bestämmer över sina liv själva. Om de vill ha sugardejting så är det upp till dom, ingen annan ska eller kan styra en vuxen persons liv.

sugardejting

Sugar daddy

En sugar daddy är ofta förmögna och etablerade män som kan vara gifta och ha familj. I många fall så ger äktenskapet inte vad mannen behöver och då söker han en sugar baby att skämma bort. Men också för att njuta tillsammans och ha roligt. Det är värt att påpeka att alla inte har sex, det handlar om så mycket mer än sex. Ni umgås och trivs tillsammans helt enkelt. Enligt Rich Meet Beautiful så går det fyra sugar babies på en sugar daddy.

Sugarbaby

En sugar baby är en ung snygg kvinna som vill dejta en sugar daddy och ha det trevligt tillsammans. Hon gillar ofta en lyxig livsstil och det kan hon få med sin sugar daddy, det är alltså ömsesidigt. De får båda vad de vill ha, hon blir bortskämd och han blir bortskämd med att få umgås och kanske också ha sex med en ung snygg kvinna. Så länge båda är medvetna om vad som gäller och båda vill dejta så är det helt okej.

Sugar mama

Det finns även något som kallas för sugar mama, detta är en mogen kvinna som är mäktig och äventyrlig. Hon vill ha en toyboy vid sin sida som hon kan umgås med och kanske också njuta sexuellt med. Du får en mogen kvinna med klass och hon gillar både yngre och äldre män. Även här kan sugar mama vara en mentor för en ung driftig kille som vill förverkliga sina drömmar. Söker du en mogen kvinna och vill ha ett romantiskt eller vänskapligt förhållande? Då kommer du att hitta din kvinna på Rich Meet Beautiful.

Vad kan sugar baby, suggar daddy och sugar mama ha gemensamt?

Det är ju så att när man är ung så har man drömmar, man har planer, man vill så mycket. Men man är som sagt ung och oerfaren och behöver en mentor och kanske en finansiär så att man kan förverkliga sina drömmar. En sugar daddy kan hjälpa en sugar baby med det. Eller en sugar mama hjälper en toyboy. Så allt handlar inte om sex utan även om livet i övrigt. Trots åldersskillnad kan man ha mycket utbyte utav varandra, detta var bara ett exempel.

medlemmar-på-sugardejting

Sugardejting har fått oförtjänt dåligt rykte

I media så pratas det ibland om sugardejting och det är inte alltid i positiva ordalag. Ibland kallas det för prostitution, vilket det inte är. På Rich Meet Beautiful är det först och främst förbjudet att köpa och sälja sex, det är de väldigt tydliga med. Utöver det så är sugardejting en ömsesidig givande relation. Detta är ett samspel mellan två personer som vill skämma bort någon annan. Detta är en privat angelägenhet med andra ord. Som myndig bestämmer man själv över sitt liv och detta är alltså inte prostitution. Som ung tjej ska du alltid vara försiktig när du dejtar online, så även på sugardejting sajter. Det måste finnas en personkemi mellan er båda för att det ska fungera. Känns det inte bra så är du fri att gå och om det känns bra så kan ni träffas igen.

Sugardejting sajten med verifierade medlemmar

Alla profiler på Rich Meet Beautiful är riktiga medlemmar. Alla är manuellt verifierade av administratörerna på sajten. De kontrollerar även facebook profiler och liknande, allt för att fastställa att det är riktiga medlemmar. Om du skulle se en profil som ser ut att vara fake, så anmäl det till kundsupporten. De är nämligen mycket noggranna med detta då de vill ha hög kvalitet på sin dejtingsajt.

sugar baby

Gratis att prova på Rich Meet Beautiful

Det är gratis registrering för alla hos Rich Meet Beautiful. När du är gratismedlem så kan du titta runt på sidan, du kan söka efter medlemmar, lägga dom i dina favoriter. Det du inte kan göra som gratismedlem är att skicka meddelande. Det är ofta så här på dejting sidor numera och du kan när du vill uppgradera ditt medlemskap till premium och då får du tillgång till alla funktioner.

För att uppgradera till premium så klickar du på knappen ”uppgradera nu” och sen följer du bara instruktionerna. Det finns olika medlemskaptyper, exakt vilka ser du när du klickar dej vidare. Betalning sker med säkra och trygga betalningsmetoder såsom Visa, Mastercard med flera. Tänk på att ditt medlemskap förnyas per automatik om du inte väljer att stänga av automatisk förnyelse. För att stänga av automatisk förnyelse så klickar du på ”Mitt medlemskap” och följer instruktionerna.

När du har registrerat ditt konto hos Rich Meet Beautiful så ska du verifiera din e-mail adress. Om du önskar verifiera dej med din telefon så kan du göra det och välja att bli verifierad via din telefon. Detta är inte nödvändigt men din profil blir mer trovärdig om du verifierat dej via telefon. Det i sin tur gör dej mer trovärdig inför andra medlemmar. Du väljer själv, verifiering via e-mail fungerar bra också!

Slutord

Sugardejting är omdiskuterat, men vi anser att så länge ni håller er till reglerna och följer lagen, så är det okej. Var ärlig och reko så kommer du att få mycket kul och kanske njutning också. Rich Meet Beautiful är noga med att deras dejtingsajt ska hålla hög kvalitet. Därför kan du räkna med att de har personal som kontrollerar så att ingen överträder deras policy. Alla som är myndiga, dvs. över 18 år är välkomna till Rich Meet Beautiful.

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!