Viola, 26 år, Malmö

Ska man vara trogen eller ska man som Viola, som är i ett förhållande och söker en annan man? Nu vet vi inte om hon söker en man som extra krydda i sitt förhållande eller om hon vill ha en man sidan om. Vi känner inte henne så vi kan alltså inte uttala oss om det. Men vi vill gärna skriva lite om otrohet och vänsterprassel eftersom detta är mycket vanligt förekommande på dejtingsajter idag. Det finns till och med sexdejting sajter just för gifta och upptagna, så det är väldigt vanligt. Vi tror det varit så här i alla tider, att folk varit otrogna. På ett sätt är det naturligt, men för många är det inget som de skulle acceptera.

Är det bra att vara otrogen eller är det dåligt?

Det är delade meningar om man ska vara otrogen eller om man ska vara trogen sin partner. Att otrohet får förhållandet att leva upp är något som många säger, andra säger att otrohet tar bort tilliten. I ett förhållande så är tilliten en av de viktigaste delarna, precis som sexet är. Men samtidigt så blir det lätt slentrian i sexlivet efter en tid, det blir inte lika spännande som det var i början. Man lär känna sin partner och man vet vad som ska ske. Detta är naturligt och inget som är fel på något sätt. Det man måste göra i en relation är att ständigt experimentera och ha en livlig fantasi. Det är inte lätt men man får göra sitt bästa och finna ut vad som funkar för just er.

Nu är det så att trohet är att gå bakom ryggen på sin partner, det är inte okej, men samtidigt. Kan det göra att förhållandet blommar upp, så har det ju positiva effekter. Vi tycker att man ska fundera en extra gång innan man är otrogen så att man inte gör något misstag. Om du ska vara otrogen, glöm inte kondomen, för allas säkerhet!

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!