Victoria Milan

Dejting sajtNischGratis registreringDejtingAPPBesök dejtingsajt
Gifta & Upptagna

Victoria Milan – hitta din hemliga affär. Detta är en dejting sida för gifta och sambo, en sida för otrogna helt enkelt. Detta är en dejtingsajt som funnits länge och som är väldigt populär. De är omtalade i en mängd olika mediakanaler såsom CNN, BBS med flera och deras medlemsantal ökar stadigt. Sajten är uppbyggd med hänsyn till att det ska vara säkert och tryggt för dej som är gift och upptagen. Du som är singel är naturligtvis också välkommen till Victoria Milan, du vill kanske ha en hemlig affär med en gift kvinna eller man. Victoria Milan garanterar att de kommer att hjälpa dej att hitta en likasinnad samtidigt som de skyddar ditt nuvarande förhållande. Du är 100% anonym hos dom, mer om det längre ner i texten.

victoria milan

Victoria Milan den ledande otrohets sajten i Sverige

Du hittar miljoner medlemmar som alla söker någon. Är du en resande person så kan du hitta medlemmar hos Victoria Milan från nästan hela världen! Det kan vara allt från ett engångsligg (one night stand) till en passionerad romans eller en oskyldig flirt. Du garanteras anonymitet och din trista vardag kan bli lite roligare och mer spännande. Många idag har fullt upp med jobb, studier och alla dagliga sysslor som måste göras. Det är då lätt att hamna i slentrian och vardagen blir en massa måsten. Samtidigt som en relation kanske går på sparlåga, då kanske det kan pigga upp med en hemlig affär. Då finns Victoria Milan, som ett bra komplement för dej. Här dejtar du 100% anonymt med likasinnade som också behöver lite spänning i vardagen, du är inte ensam. Livet är för kort för att spendera på tråkiga saker!

Anonymt, tryggt och säker otrohets dejting

Du som är gift, sambo eller på något annat sätt är i en relation. Så är du noga med att inte bli påkommen och åka fast! Detta behöver du inte bekymra dej om hos Victoria Milan, deras sajt är uppbygd just utefter detta, säkerhet och att du är anonym. Hos Victoria Milan är det inga fejkprofiler eller bots, det är nämligen så att alla profiler och foto är verifierade!

victoria milan app

Här är några exempel:

 • Blurra och maskera dina foto direkt på sidan. Du kan enkelt och utan förkunskaper maskera ditt ansikte, antingen helt täcka ansiktet. Eller så kan du dölja vissa detaljer, födelsemärke, tatueringar och liknande.
 • Ditt användarnamn är anonymt, du får inte använda ditt riktiga namn!
 • Viktigt idag när sociala medier är populärt är att Victoria Milan kopplar aldrig upp mot sociala medier. Detta gör många andra dejting sidor på nätet, så det är en viktig detalj.
 • Det finns en panikknapp, denna är alltid framme och om du behöver lämna snabbt och lätt så klickar du bara på panikknappen. När du gör det så flyttas du snabbt till en oskyldig webbsida.
 • När du registrerar dej hos Victoria Milan så behöver du inte ange någon personlig information. All information du anger behandlas med toppsäkerhet och konfidentiellt.
 • Deras system har auto-logout, vilket innebär att du blir automatiskt utloggad efter en viss tid.
 • När du chattar på Victoria Milan så har dom en funktion som heter ChatExpire. Vilket innebär att dina chatt meddelande försvinner när de har lästs.
 • När du ska betala ditt medlemskap så behöver du inte vara orolig över vad det står på ditt kontoutdrag, det är anonymt. Det kommer inte att stå Victoria Milan utan det kommer att stå något annat neutralt namn/företag som avsändare. På så sätt kan inte din partner komma på dej.
 • Victoria Milan är mycket noga med att de förbjuder fejkade profiler och därmed hittar du endast riktiga och verifierade medlemmar. Upptäcker du en misstänkt fejkad profil, kontakta genast kundsupporten så de kan undersöka profilen.

fördelar med victoria milan

Historik och statistik om otrohet

Enligt Victoria Milan så har den tidiga människan varit polygama (har flera partners) till 80%. Men med tiden så blev det så att människor utvecklades till att bli socialt monogama. En professor på Universit of Washington som heter David P Barash säger att vi människor inte är naturligt monogama. När man ser statistiken för hur många som är otrogna så förstår man att det kan ligga något i det. Forskning påstår att 50% är otrogna mot sin partner, så det verkar vara väldigt vanligt.

Det sägs även att forskning att ett olyckligt äktenskap är skadligt för din känslomässiga och din fysiska hälsa. Om du är otrogen och har en affär kan du få tillbaka både passion och spänning. Därför påstås det att otrohet är hälsosamt för många. Att gå och vara olycklig och inte ”leva” ut är så klart inte bra. För en del kan en hemlig affär vara en lösning på det problemet. Hos Victoria Milan hittar du likasinnade kvinnor och män.

otrohets statistik

Otrohet ett alternativ till skilsmässa?

När du inte är lycklig i din relation har du fyra alternativ, nämligen dessa:

 • Skilj dej eller separera, en drastisk åtgärd efter att levt ihop en längre tid, det kan göra mer skada än nytta både för er båda och för era familjer och vänner.
 • Gå på äktenskapsrådgivning och försök att reparera ert förhållande så ni båda mår bra och kan ”leva” igen.
 • Var otrogen och ha en hemlig affär och få tillbaka spänning och njutning i ditt liv igen.
 • Lev som vanligt och gör inget åt saken och fortsätt må dåligt och sakna spänningen och njutningen.

Vi på knullkontakten.eu tar inte ställning om du ska vara otrogen eller inte, det upp till var och en att själv bestämma. I denna artikel presenterar vi Victoria Milan och deras sajt.

 

victoria milan i media

 

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??