Supersexig tjej vill träffa en sann gentleman för träffar IRL

supersexig tjej vill ha sexÄr en ung supersexig tjej som älskar lyx i allmänhet och vackra kläder i synnerhet. Hoppas på att få träffa den verklige gentlemannen som vill att vi tillsammans skall unna oss allt av livets goda. Vi ger och vi tar och njuter av livet helt enkelt. En god trerätters på en fin restaurang tycker jag är en bra start på vår vänskap. En vänskap som övergår till något mer, erotik och njutning, som vi båda uppskattar. Om jag vill stadga mej? Nej absolut inte, men jag har ett stort intresse av att njuta av livet.

Överraskningar älskar jag, både att få och att ge. Som person är jag social, snäll, omtänksam och trevlig och jag är verkligen seriös i detta! Det handlar inte bara om att du ska skämma bort mej och att jag ska skämma bort dej. Det handlar om att vi båda ska må bra och njuta av det som livet givit oss. Är du gift/sambo/särbo, det är okej för mej, vi ska inte bli ett par, utan bara njuta. Svara med ansiktsfotot och gärna hur du vill att vår första dejt ska vara! Vill att vi blir KKs som det heter numer. Kram från Linda supersexig tjej som vill ha dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Dick

  Jag gillar att skämma bort de jag är tillsammans med. Svarar du lovar jag att skicka ett foto innan vi går vidare. Kan bara säga att man inte skrämmer någon med mitt urtseende. 🙂

 2. Daniel

  Hej kära du. Hör av dig om du vill. Kan vara den som hjälper dig med du söker. Bifogar gärna en bild via mail men inte här.
  Mvh
  Dino

 3. Kenneth

  Jösses vilken kropp! Den skulle jag vilja kramas med ❤️❤️

Lämna ett svar