Sexig kurvig tjej som söker killar som gillar en mullig tjej!

sexig kurvig tjej vill knullaJag vet att ni är många kåta killar som gillar tjejer som mej, en sexig kurvig tjej med kurvorna på rätt ställe! Jag är alltså allt annat än trådsmal som du kan se. Men jag älskar min kropp, den är så vacker, så sexig, så sensuell. Många hade nog kallat mej tjock, andra hade sagt jag är en mullig tjej och vem bryr sej vad andra tycker?! Inte jag iallafall, dessutom är jag som sagt själv väldigt nöjd, så vad andra tycker spelar ingen roll alls. Men visst är det trevligt att få komplimanger, men det tycker nog alla tjejer och killar.

Hur vill jag ha det då? Jo, jag vill vara seriös i detta även om jag inte vill ha något seriöst förhållande. Men det hade varit trevligt om vi träffades på en dejt, snackade lite och så. Om kemin mellan oss stämmer tycker jag vi ska träffas igen och hitta på nåt kul tillsammans. Sen kommer allt efterhand, jag önskar att det slutar med skön sex, men det är inte nödvändigt. Man kan ha kul som vänner också och vänner kan man inte få för många.

Det återstår att se om en sexannons på denna sköna sexbloggen kan ge något, men varför inte, värt att pröva. Killar, jag är 33 år, ni är däromkring, plus-minus fem år, typ något sådant funkar bäst. Du som hör av dej behöver inte vara en Don Juan, det räcker du är dej själv och en bra kille med fötterna på jorden. Och du måste gilla sex såklart, men det fattar du nog, hoppas vi kan ses!

Finns du?????? Kram från mej, en sexig kurvig tjej ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Sexig kurvig tjej som söker killar som gillar en mullig tjej!”

 1. Testa på måndag 21/9? Jag är bra i söngen ser bra ut men mest av sllt en bra kille. På resa från Stockholm t Mariestad o ska övernatta i Örebro. God mat gott vin sp kommer vi få en underbar natt!
  Hög diskret träff!

  Svara
 2. Hej.
  Är 18 år och bor I Stockholm där jag studerar.
  Jag är lite yngre än vad du letar efter min gillar lite större tjejer och du verkar riktigt skön. Är ganska oerfaren men har en bra kropp (& väldigt kåt)och undrar om du kanske skulle vilja lära mig ett och annat kanske?:)
  Hör gärna av dig om du ser detta:)

  Svara
 3. Hallå, heter Mathias och bor i Sala. Jag har skägg och rakta huvud, bor ensam. Är intresserad av att träffa dig på en dejt och se vad som händer. Jag är 37.

  /puss

  Svara
 4. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!