Sex och äventyr

sex och äventyr med mejNu vill jag ha sex och äventyr, allt i ett men utan krav och med en karl som är just en karl. Är det möjligt att hitta dej här? Hmmm, kanske, kanske inte, men om jag inte försöker så vet jag ju inte. Nu har jag levt alltför länge utan att haft så mycket spänning i mitt liv. Det är slut på det nu, för nu vill jag ut på äventyr. Så för att sammanfatta det så är det inte enkom sex jag söker, jag vill ha äventyr och spänning också. Och en god vän! Känner du dej manad att höra av dej till mej? Då ska du göra det, vad har du att förlora? Det kostar inget och detta kan bli riktigt bra i slutändan.

Jag är singel sen ett tag tillbaka och älskar det. Just nu vill jag inte stadga mej, men vad som händer i framtiden återstår att se. Jag är inte så dum att jag tackar nej till kärleken om den skulle dyka upp. Men nu söker jag inte en pojkvän, som du nog har fattat haha. Nu vill jag bara ha sex och äventyr och en skön knullkontakt.

Äventyr och vänskap med sex?

Lite om mej då, är en singeltjej, ser helt okej ut, kanske lite för stor rumpa?! Utseendet är väl inte allt men visst spelar det roll, så tycker jag iallafall. Att resa, både på sol och skid semester, det gillar jag. Har inte varit på weekend semester i typ storstäder i och utanför Sverige, men det kanske vi kunde göra tillsammans nångång? Bara sticka iväg och ha kul en helg, det hade varit kul! De killar som brukar attrahera mej brukar vara manliga och som en riktig karl. Men ingen regel utan undantag. Vill du ha sex och äventyr och en god vän så hör av dej, jag är här och jag vill träffa dej. 25-50 år!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

1 svar på ”Sex och äventyr”

Lämna en kommentar