jag söker en seriös sexpartnerNu vill jag ha en seriös sexpartner, jag är trött på att utnyttjas. Jag är en snäll tjej, som ser väldigt bra ut, men jag utnyttjas just på grund av det. Många tror jag är en dum bimbo, men det är jag inte, jag kan inte hjälpa hur jag ser ut. Mitt inre är också fint och jag är en snäll och omtänksam tjej.

Någon pojkvän vill jag inte ha just nu, det har jag inte tid med. Men en sexpartner har jag alltid tid med. Om du är speciell vill säga och inte utnyttjar mej.

Killar som inte bara ser till det yttre är det jag vill träffa och du behöver inte vara en snygging. Det som är viktigt är att vi klickar på det sexuella planet, men också på vänskapsplanet. Förstår du hur jag menar? Killar som är “inne” och “coola” brukar inte attrahera mej heller, så ni behöver inte höra av er. Jag vill prova en sexannons där jag är anonym tills vi fått kontakt. Sen får vi se vad som händer, om det ens går att hitta en seriös sexpartner här?!?!

Puss och kram från Linda 27 år från Göteborg.

SVARA PÅ SEXANNONSEN - KLICKA HÄR >>>

Seriös sexpartner sökes av snäll tjej

One thought on “Seriös sexpartner sökes av snäll tjej

 • 26 januari, 2020 at 20:36
  Permalink

  Hej. Du ser onekligen väldigt snäll ut och jag kan mycket väl tänka mig att det finns ett djup inuti det fina skalet.
  Jag är inte fullt så attraktiv, och är mer av en nörd med flera specialintressen som gillar samtal om mindre ytliga saker.
  Sexuellt har jag inga erfarenheter alls, men är såklart villig att utforska om kemin stämmer.
  Hör av dig om du är intresserad.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.