Seriös sexpartner sökes av snäll tjej

kåt tjej söker seriös sexpartnerNu vill jag ha en seriös sexpartner, jag är trött på att utnyttjas och blir det ganska ofta tyvärr. Jag är en snäll tjej, som ser väldigt bra ut, men jag utnyttjas just på grund av det. Nu har jag lärt mej, låter mej inte luras så ofta som förut, men det händer ändå ibland tyvärr. Många tror jag är en dum bimbo, men det är jag inte, jag kan inte hjälpa hur jag ser ut. Jag har både hög utbildning och ett riktigt bra jobb, så dum är det sista jag är. Mitt inre är också fint och jag är en snäll och omtänksam tjej som söker en dito kille för sex.

Någon pojkvän vill jag inte ha just nu, det har jag inte tid med. Har så mycket på jobb och mycket när jag är ledig så jag har inte tid att engagera mej seriöst. Men en sexpartner har jag alltid tid med. Om du är speciell vill säga och inte utnyttjar mej och vi ska ses regelbundet och ha sköna och diskreta sexträffar.

Killar som inte bara ser till det yttre är det jag vill träffa och du behöver inte vara en snygging. Det som är viktigt är att vi klickar på det sexuella planet, men också på vänskapsplanet. Förstår du hur jag menar? Killar som är ”inne” och ”coola” brukar inte attrahera mej heller, så ni behöver inte höra av er. Jag vill prova en sexannons där jag är anonym tills vi fått kontakt. Sen får vi se vad som händer, om det ens går att hitta en seriös sexpartner här?!?!

Puss och kram från kåta tjejen från Göteborg. Vad jag heter får du veta när vi träffas irl, inte förrän då.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Seriös sexpartner sökes av snäll tjej”

 1. Hej. Du ser onekligen väldigt snäll ut och jag kan mycket väl tänka mig att det finns ett djup inuti det fina skalet.
  Jag är inte fullt så attraktiv, och är mer av en nörd med flera specialintressen som gillar samtal om mindre ytliga saker.
  Sexuellt har jag inga erfarenheter alls, men är såklart villig att utforska om kemin stämmer.
  Hör av dig om du är intresserad.

  Svara
 2. Hej kära du. Hör av dig om du vill. Jag kan vara den som hjälper dig med det du söker. Är en snäll och omtänksam kill. Söker också en sex partner för mysiga och svettiga stunder.
  Hade varit trevligt att få lära känna dig.
  Mvh Daniel

  Svara

Lämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!