Nu ska jag ha en kravlös sexträff för första gången i mitt liv

 

mogen kvinna söker kravlös sexträffJag är en präktig kvinna och har alltid varit men nu ska jag testa något nytt, en kravlös sexträff. Det är med darriga fingrar jag skriver denna sexannons. Är svårt att veta vad jag ska skriva, men jag har kollat hur de andra tjejerna skriver sina sexannonser och jag har fått en del tips. Att ha sex med en vilt främmande man och helt utan känslor det är nytt för mej. Det känns lite konstigt, men jag måste erkänna att jag har börjat fantiserat om en kravlös sexträff på sista tiden. Nu är det dags, jag är mogen och redo.

Mannen jag vill träffa, för jag vill bara träffa en enda, inte flera stycken!! Han ska vara trevlig, seriös, ensamstående, fräsch och snäll. Eftersom vi bara ska ha en sexträff så behöver vi inte ”lära känna varandra” om man säger så, tror du fattar. Innan vi ses ska vi snacka med kamera och ljud, om allt känns okej för oss båda så går vi vidare och träffas på stan. Kemin måste stämma, gör den det så går vi vidare till ett hotellrum. Jag är en kvinna i mina bästa år, nämligen 38, ser helt okej ut, brunett och en hyffsat tränad kropp. Kondom är naturligtvis ett krav!!! Vad väntar du på? Jag är här och jag väntar på dej!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 svar på ”Nu ska jag ha en kravlös sexträff för första gången i mitt liv”

 1. Hej där.
  Det känns som om du är helt rätt för mig. Du verkar ha beskrivit väldigt bra det jag också är ute efter. Alla dina krav stämmer in på mina. Ska vi göra ett försök o se vart detta bär?
  Kanske säger det klick, vad har vi att förlora än att ge det en fair chans,right 😉 ?
  Precis, va´ väntar vi på, nu har väntat tillräckligt länge på mig.

  /en gentleman med still

  Svara
 2. Hej.
  Din deal låter helt perfekt i mina ögon. Ngt jag har också velat.
  Vad väntar vi på, har ngt att förlora?
  Kanske säger det klick. Du har nog väntat för länge på mig right?

  / en med stil, tony

  Svara
 3. Lika spännande för mej att svara, ja bara att möta upp en okänd kvinna, där båda är ute efter kk, men mycket ska ju ändå stämma, vi ser,hör av dej goding

  Svara
  • Jag kan lova dig att du kommer att bli intresserad bara du vågar ta steget. Vi skulle nog ha väldigt trevligt och även roligt ihop. Vi kan börja att skriva med varandra. Hör av dig

   Svara

Lämna en kommentar