NextLove

Dejting sajtNischGratis registreringDejtingAPPBesök dejtingsajt
Skilda & singelföräldrar

NextLove är en dejting sida som funnits sedan 2013 och deras inriktning är dejting för skilda och singelföräldrar. Men även om du bara vänner, för de har många medlemmar och alla söker någon. Just att sajten funnits så länge innebär att de har lärt sej vad medlemmarna vill ha. Därför kan du förvänta dej en toppmodern dejtingsajt med många medlemmar. Du kan dejta på NextLove på alla plattformar, dator, surfplatta och i deras app, allt har senaste tekniken. Dessutom är sajten speciellt utformad för separerade och ensamma föräldrar. Utöver det så har de verifierade profiler, alltså äkta människor. Och de är noga med att ta bort fakeprofiler när sådana dyker upp, vilket är mycket bra. Misstänker du att en profil är fejk, anmäl det till NextLove kundsupport.

Registrera dej gratis hos NextLove

Det är gratis att registrera sej hos NextLove, det kostar inget. Som gratismedlem så har du en begränsad tillgång på sidan. Det du kan göra är att surfa runt på NextLove och även söka efter användare. Du kan även skicka vinkningar och lägga till medlemmar som favoriter. På så sätt får du chans att prova på sidan utan att det kostar dej någonting. Det du inte kan göra är tex. att skicka meddelande till andra medlemmar. För att göra det så måste du uppgradera ditt medlemskap till premium.

nextlove

Så här uppgraderar du till premium medlemskap

Logga in på ditt konto hos NextLove och sen ser du i menyn till vänster en box. Du klickar på den och sen kommer du till dejtalj sidan där du hittar ditt medlemskap och det är där du uppgraderar till premium. Du kan betala med ditt kreditkort, tex. Visa, Mastercard med flera. På ditt kontoutdrag kommer det att stå NextLove Ltd. Var uppmärksam på att ditt medlemskap förnyas automatiskt. Så om det är så att du vill sluta ha premium medlemskap så måste du säga upp det. Det gör du genom att logga in på ditt NextLove konto och gå in på ditt medlemskap och välj ”avbryt förnyelse”.

Det är ordning och reda hos NextLove

Hos NextLove vill dom hålla hög kvalitet för dej som medlem och så att du ska trivas. Detta är en av få dejting sidor där de har en lite annorlunda policy till exempel när det gäller vilka foto som är tillåtna att ladda upp. För att ta några exempel så är det inte tillåtet att ladda upp oanständiga foto som innehåller naket eller foto i underkläder. Det ska vara bra kvalitet på ditt foto och det får inte vara tecknat och inga foto på minderåriga. Att ha tex. kontaktinformation på ditt foto är inte heller tillåtet. Om du bryter mot dessa regler så kommer deras moderatorer att radera dessa foto. Man kanske kan tycka att det är lite väl stränga regler, men då det ska vara en seriös dejting sida med stil och klass så tycker vi att detta är bra.

NextLove granskar även din profiltext, den ska vara intressant och inte innehålla sådant som inte passar in. Till exempel så är det inte tillåtet att lämna ut din kontaktinformation, tex. e-mail, telefon nummer och liknande.

Verifiera din profil för mer trovärdighet

Alla som registrerar sej hos NextLove måste verifiera sin e-mail adress. Detta är inget konstigt, så måste du göra på alla dejting sidor online. Om du vill göra din profil mer trovärdig och då även mer intressant för andra medlemmar. Så kan du göra det via telefon. Du loggar in på ditt konto och på första sidan ser du vilka metoder det finns för att bli verifierad.

Slutord

NextLove är en dejting sida som har en tydlig nisch och riktar sej till dej som är förälder, varit i en tidigare relation eller är ensamstående. Man kan väl säga att NextLove direkt översatt är stället där du hittar din nästa kärlek. Så för dej som är ute efter ett ligg eller en knullkontakt, då är nog detta inte dejting sajten för dej. Då kan vi rekommendera sexdejta.com istället, där kan du sexdejta hej vilt. Läs gärna våra dejtingtips så kan du öka dina chanser att hitta kärleken.

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!