Letar ligg, det gör jag INTE, jag letar efter en pojkvän!!!

jag letar liggLetar ligg, det behöver jag verkligen inte, det är den enklaste saken att fixa, nåja, nästan iallafall. Men något som är desto svårare är att hitta en pojkvän som är något att ha. En kille som jag kan fastna för och som har allt jag vill att min blivande pojkvän ska ha. Mina krav är nog för höga, det verkar så, för efter mycket sökande har jag inte hittat honom. Men visst ska man ha höga krav och inte ta någon bara för att!!

Mina krav är att vi ska känna något för varandra direkt, något mer än vänskap. Nu dejtar jag online, men när jag hittat rätt kille, då avreggar jag mej, lixom meningslöst att vara på dejtingsidor då. Det ska du också göra, annat är oacceptabelt. Sen är det några saker som måste funka klockrent för att ett förhållande ska hålla. Det är tillit, jag måste kunna lita på dej och du på mej.

Sexlivet måste vara bra

Sexlivet måste vara bra, det är superviktigt! Du ska inte släppa dina vänner och du ska träffa killkompisarna lite då och då. Detsamma gäller för mej, jag ska kunna träffa mina tjejkompisar ibland. Allt detta utan svartsjuka och misstänksamhet. Jag har nämligen varit tillsammans med en svartsjuk kille som hängde efter mej absolut hela tiden, inte en gång till säger jag!!!

Sen hur du ser ut, det har jag ingen aning om, för det är så mycket mer än ytan som är viktig för mej. Och jag tror att ett förhållande funkar bäst om vi är i ungefär samma ålder och på samma nivå i livet. Men man vet aldrig, inget är gjutet i sten om man säger så. Jag är 34 och känner mej yngre men är lagom mogen! Så du som läst så här långt och känner att du och jag kanske skulle träffas, vad väntar du på? Hör av dej! Kram tjejen som INTE letar ligg!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!