Jag vill dejta kravlöst och sen får vi se vad som händer!

mogen kvinna vill dejta kravlöstAtt dejta kravlöst kan vara vägen till den stora kärleken, eller vägen till en skön sexträff. Vad det blir återstår att se, först ska någon trevlig man svara mig, det är ju inte givet. Jag känner att jag vill ha lite kul och utan krav. Är en mogen kvinna i mina bästa år, det vill säga 44 år och singel! Jag har ett bra liv med mycket vänner, bra jobb och så, men det är lite trist att vara singel. Jag längtar inte efter den stora kärleken men om den dyker upp så tackar jag naturligtvis inte nej! Det är alltså inte det som jag söker just nu, det händer när det händer.

Men det hade varit kul att dejta kravlöst med seriösa och schyssta killar som är öppna för en framtid tillsammans om allt känns bra. Men som sagt, var inte rädd, jag är inte en desperat mogen kvinna. Jag är bara uttråkad och behöver ha lite kul, sen vad det blir det står skrivit i stjärnorna. Det blir kanske vänskap mellan oss, det är aldrig fel. Eller så blir det lite bus under täcket och det är ju najs eller så blir det nåt mer seriöst. Vi får se, jag planerar inget utan tar det som det kommer, det som händer, det händer.

Jag tror du är i min ålder eller däromkring, men vi får se, jag är inte åldersfixerad. Det som spelar roll för mej är hur du är som person, hur attraktionen mellan oss är. Tror du fattar vad jag menar. Nu pallar jag inte skriva mer här utan väntar och hoppas att någon trevlig kille hör av sej och vill dejta kravlöst! Puss och kram från mej <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!