Erotisk dejt

kåt tjej vill ha en erotisk dejtNån kille som är sugen på en skön erotisk dejt? Jag är det och jag är en kåt tjej på 26 år, jag ser bra ut, har inga problem att hitta killar. Men helt ärligt, jag är så jäkla trött på att ha one night stands, det ger mej inget längre. Är så trött på att festa varje helg så nu har jag slutat med det. Men sex klarar jag mej inte utan och jag är en singeltjej och vill fortsätta att vara det. Så därför testar jag en sexannons här och hoppas att en seriös kille hör av sej. Du är minst 25 och max 45 år, ren, fräsch, drogfri, snäll och du är en ordentlig person utan problem.

En erotisk dejt är för mej en sexdejt där vi drar ut på njutningen så länge som det bara går. Mitt förslag är att vi går ut och äte en god middag tillsammans och umgås lite och lär känna varandra litegran. Sen fortsätter vi hemma hos mej, det vill jag, jag känner mej trygg då. Jag bjuder på ett glas vin eller en drink och vi sätter oss i soffan och snackar. Sen kan allt hända, kanske börjar vi med lite skön massage och smekningar, kanske en skön 69a också, om du gillar det? Endast fantasin sätter gränserna när vi har en erotisk dejt.

Om du tycker detta är något som du också vill göra och om du också är trött på one night stands? Så tycker jag att du ska skriva till mej och berätta lite kort om dej själv. Har du något annat förslag på hur vi ska lägga upp vår dejt, så är jag idel öra. Jag är en kåt tjej, jag älskar att ha sex, men nu vill jag ha bra sex med en seriös kille!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Sugen på en het dejt NU? Registrera dej Gratis Idag, varför vänta??
Kåt och sugen och vill sexchatta live? Kåta tjejer väntar på dig!