Diskreta sexmöte

gift kvinna söker diskreta sexmöteJag behöver diskreta sexmöte med en kåt och öppensinnad man. Jag som är på jakt är en gift kvinna som är 40 plus. De sägs att när man inte får det man behöver hemma så får man ”äta” borta. Nu är det min tur att ”äta” borta. Det är kanske så här livet är?? Att man till sist tröttnar på sexlivet med en och samma man år efter år. Jag tror det är naturligt och att vi inte är skapta att leva med en och samma person i hela livet. Så egentligen borde jag skilja mej, men det vill jag inte, trots allt älskar jag min make. Trots att han inte ger mej det jag behöver, visst har vi sex, men inte alls ofta. Jag vet, detta är fel, men jag har inget val, jag måste se till att få min sexlust stillad. Har ibland funderat på att fråga maken om lov, men tror jag struntar i det.

Det är alltså diskreta sexmöte jag söker med en man som har förstånd att vara 200% diskret. Du är öppensinnig och inte blygsam utan en man som är som en riktig man och du tar för dej. Tafatta män kan vandra vidare, er är jag inte intresserad av. Eftersom jag är gift så begriper du nog att vi måste ses hemma hos dej. Jag finns i Stockholms-området och där finns du också, jag kommer inte att resa hur långt som helst för våra sexmöten. Hur ofta vi ses det får vi se, men jag vill ses ganska ofta, så ofta jag kan komma ifrån så att säga. Det handlar mest om veckodagar men vissa helger har jag möjlighet att komma ifrån. Finns du här?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

Detta inlägg har en kommentar

  1. Xsnaxe

    Jag är en kille/man på 23 år och vill gärna tillfredsställa dig! Bor i Stockholms utkant och vi kan vara hemma hos mig. Hör gärna av dig

Lämna ett svar