Är en olydig tjej som behöver tillrättavisas av en bestämd man

jag är en olydig tjejÄr 25 år och riktigt olydig tjej hehehe, bor i Örebro och söker en dominant kille. Din ålder är utan betydelse, bara Du kan fostra en läcker ung tjejaktig kropp. Svara fort och berätta vad Du kan göra för mej. För jag har inte gjort sånna här sexlekar förut, men jag har fantiserat sååå mycket om det.

Blir våt i trosan bara jag tänker på hur en lite äldre dominant kille tillrättavisar mej, för jag är verkligen olydig. Fy på mej, men jag är verkligen busig och älskar att hitta på hyss. En liten dask på min sexiga gump mmm, bara tanken får mej att darra av kåthet. Bindel för ögonen är en bestraffning, du kan göra vad du vill, jag ser inte det.

OBS!! Jag måste känna tillit till dej för att vi ska ha dominanta lekar, så vi måste typ lära känna varandra lite först. Men det fattar Du nog. Hårda tag, jag väntar på dej, kyzzzzzzar där DU befaller!!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Är en olydig tjej som behöver tillrättavisas av en bestämd man”

  1. Om du inte har träffat någon ännu så finns jag i en stad nära Örebro. Jag har uppfostrat några innan, så har erfarenhert. Äldre, ja, men ung där det behövs.

    Svara

Lämna en kommentar